“Denk in mogelijkheden, 
niet in beperkingen.”

Christian Vos

Van 1994 t/m 2000 is Christian werkzaam geweest als controller bij diverse bedrijven in de transport en uitzendbranche. Bij de start van de Directlease Groep in Oldenzaal in 2001 is hij als controller in dienst getreden en betrokken geweest bij de opstart en verder uitbouw van Directlease in Duitsland en België.

Sinds januari 2007 is Christian werkzaam als zelfstandig interim professional bij woningbouwcorporaties zoals De Woonplaats, SWZ en Welbions. Gedurende deze periode heeft hij  diverse opdrachten uitgevoerd waaronder pakket implementaties, begeleiding jaarrekening traject, project control en advisering op het gebied van bedrijfsprocessen en financieel management.

Tijdens deze werkzaamheden heeft Christian veel ervaring opgedaan met de software van Reasult en dan voornamelijk in het traject na implementatie van de software. Het gaat hierbij dan om de optimalisatie van de inrichting van de projectenstructuur om te komen tot goede en bruikbare management informatie.

Christian kenmerkt zich door, naast zijn financiële specialisatie, het totale bedrijfsproces niet uit het oog te verliezen.

Sinds januari 2009 is Christian mede-eigenaar van IBCG.